tiistai 15. toukokuuta 2012

Vuoden 2012 randomein keikka: Lady Gaga

No huhhuh. Näinkin vannoutunut Lady Gaga -vihaaja on nyt sitten hommannut lipun Hartwall-areenan lisäkeikalle. Elokuun lopussa saatte siis lukea varmasti aika mielenkiintoisen keikka-arvion... Voisin ennen sitä kirjoittaa pitkän tekstin suhteestani tähän absurdiin pop-tähteen. Toivon että saan sataselleni vastikkeeksi järjettömän spektaakkelin ja vuosisadan bileet. Ja kuka tietää, onhan minulla vielä monta kuukautta aikaa korjata asenteeni! Ehkä minusta kuoriutuu vielä kunnon little monster.

Mutta jos Alejandro soi, niin räjäytän pääni. Ihan oikeasti, mieluummin vaikka Kuuden vuoden kuuliaisuus tai hienokoruhermannia muutama päivä putkeen. Mutta Judas, oi Judas!

3 kommenttia:

  1. Alejando on hyvä biisi hei! :D En oo koskaan nähnyt Gagaa pyörätuolissa, mielenkiintoinen kuva. Oliko pakko valita tollanen eläkeläispyörätuolimalli silti?

    VastaaPoista
  2. Eiiiii, Alejandrosta tulee paha mieli! :---D varsinkin kun sitä joutui joku kesä kuuntelemaan pakkosyötöllä töissä.

    Ja tää kuva on ehkä just Born This Way Ballilta? Gagahan on just cool eläkeläinen 8)

    VastaaPoista
  3. (vaikka aina voisikin alkaa puhua vakavasti siitä, että yksi maailman kuuluisimmista supertähdistä käyttää pyörätuolia esityksessään ihan vain koska se on "hassua ja erilaista", no, eipä ole ainoa asia mikä mua epäilyttää Lady Gagassa)

    VastaaPoista